Husk det rigtige fiskeudstyr til fisketuren

Er du blevet vild med at tage på fisketur? Det er også en dejlig hobby, hvor du kan stresse helt af ude i naturen. Men oplever du, at der tit er noget, du glemmer, når du tager på fisketur? Så er det ikke lige så afstressende. Men hvis du laver en liste med alle de ting, du skal huske, så har du alt det med, du skal bruge hver gang. Her får du inspiration til at lave en huskeliste. 

Det kan du have brug for på din fisketur

Det er ikke nok, at du bare tager din fiskestang under armen og så tager på fisketur. Der er andre ting, du skal have med som for eksempel:

  1. Husk endelig ekstra fiskeliner, da der altid er en risiko for, at din fiskeline går i stykker eller filtrer sig sammen. 
  2. For at være klar til at fange alle mulige fisk bør du have ikke kun en enkelt spinner og fiskekrog med dig. Du skal tage flere med.
  3. Vil du sikre, at fiskene bider på din krog, så kan madding i form af eksempelvis agn være en fordel at medbringe.
  4. Vær forberedt ved at have ekstra lod med på turen, da du kan miste det ene, du har taget med. Er det tilfældet, stopper fiskeriet måske, hvilket er en skam.
  5. Fiskelures er fremstillet med henblik på at opføre sig således, at de tiltrækker fiskene. Så hav altid flere pakket ned i tasken. 
  6. Tag altid en tang med, så du hurtigt og effektivt kan tage krogen ud af den fangede fisks mund. Den er også handy, hvis du ved et uheld kommer til at fange dig selv.