Selvstændig? Derfor har du brug for en erhvervsadvokat

Når man ejer sin egen forretning eller virksomhed, så ved man, at der er rigtigt mange ting som man er forpligtet til at vide og gøre. Hvis man ejer en mindre enkeltmandsvirksomhed, er det ikke sikkert at det er nødvendigt, men hvis man ejer en større virksomhed eller har ansatte, så bør man som minimum overveje at tilknytte en erhvervsadvokat, som man både kan rådgive og repræsentere en i forskellige sammenhænge og af alle forskellige årsager. Det kan for eksempel være hvis man vil stifte et selskab sammen med en partner. Her kan en erhvervsadvokat rådgive dig om hvordan du bør forholde dig til forskellige emner, samt hjælpe dig med at udforme en kontrakt som både sikrer dig, dit firma, men også din partner. Der er mange gode grunde til at have en erhvervsadvokat, hvis man har eller vil stifte sin egen virksomhed. I denne artikel kan du få nogle gode råd til, hvordan du finder en erhvervsadvokat, som kan rådgive og repræsentere dig.

Kender du nogen der gør brug af en advokat?

Som virksomhedsejer indgår man ofte i et form for netværk, med andre erhvervsdrivende, enten fordi man kender andre eller fordi man aktivt har opsøgt et netværk, med henblik på sparring og andre ting. Her kan det være godt at starte, hvis man skal finde en advokat. Der er nemlig en forholdsvis stor chance for at du kender andre der gør brug af en erhvervsadvokat. Hvis dine kontakter er glade for deres advokat, er der også en chance for at de vil anbefale advokaten til dig eller omvendt. Derfor bør du starte i det netværk.

Du kan finde alle advokater på internettet

Som med alle andre professioner, så kan du også finde erhvervs advokater ved hjælp af internettet. Det kræver ikke andet end basalt kendskab til Google, samt adgang til internettet. Ved at foretage en enkel google søgning, kan man hurtigt skabe sig et overblik over alle de erhvervsadvokater, som der findes rundt omkring i det danske land. Det kan være en god idé at søge en advokat, som ikke er alt for langt væk fra dig. Ved at tilføje dit bynavn eller den region du er i, når du søger, vil du opleve at du få mere præcis resultater.

Sørg for at finde den rette kandidat

Der findes mange advokater der opererer indenfor dette område, så derfor bør man undlade at vælge den første og bedste advokat, der popper op i ens google søgning. I stedet er det en god idé at kontakte de forskellige advokater og bede dem om et møde, hvor I nærmere kan diskutere dine behov du har. Ved at gøre dette, gør du det mere sandsynligt, at du finder en advokat som kan hjælpe dig og som forstår dine behov. Når det kommer til prisen, er det ikke sikkert at der er den store forskel på de forskellige advokater.