Sådan får du et afslappet look på jobbet

Sådan får du et afslappet look på jobbet

Har du et arbejde, hvor der er høje krav til din påklædning? Det kan være et job i banken, på et bestemt kontor eller i sygehussektoren? Så kan en af de mange forskellige poloer til professionelt brug, som du finder hos danske Kentaur, måske lige være det stykke tøj du går og mangler? 

En polo er nemlig ikke kun ensbetydende med den sportige type, for en polo kan i høj grad også bruges i erhverv som kræver et, til tider lidt mere afslappet look. For eksempel er en polo et smart stykke tøj for læger og sygeplejersker, der nogle gange vil veksle mellem den klassiske hvide kittel. Samtidig er en polo, også et lidt mere frisk pust til den daglige uniform, og er derfor smart at bruge, især om sommeren, hvor det ofte er varmt. 

Hvordan skal polotrøjen sidde? 

Er du tvivl om hvordan din polo t shirt skal sidde, så får du her nogle gode råd, så du kan føle dig godt tilpas, når du skal have din polo trøje på. En poloshirt må gerne sidde lidt til, den må selvfølgelig ikke sidde alt for stramt, men sidde således den stadig kan føles som et let og luftigt stykke sommertøj. 

Når det kommer til længden på din polo, bør denne ikke gå mere ned end halvvejs ned på bagdelen, altså hvis du har planer om at lade den hænge ud over dine bukser. 

Ærmerne må gerne sidde til, men undgå at de sidder for stramt ligesom resten af blusen – en god tommelfingerregel er at du kan have et par fingre ind mellem ærme og arm.