Hjælp din vens virksomhed med din egen bil

Leder du efter en måde at støtte din ven og deres virksomhed på? Så kan du bruge din egen bil! Reklamer på biler kan være en effektiv måde at promovere en virksomhed på, da bilen altid er i eksponeret for et stort antal mennesker, når de kører rundt i byen. Hvis din ven har en virksomhed, og du vil hjælpe med at promovere den på din bil, kan du bruge følgende tips:

Et iøjnefaldende design

For at tiltrække opmærksomhed er det vigtigt at have et flot og iøjnefaldende grafisk design til reklamen på din bil. Sørg for at have virksomhedens navn, logo og kontaktinformation tydeligt påført. Læs desuden mere her om bilreklame.

Husk, at inden du sætter reklamer på din bil, skal du undersøge, om der er lovgivning på området i din kommune eller region. Der kan nemlig være krav til størrelse og placering af reklamer på biler.

For at nå ud til målgruppen er det smart at køre rundt i områder, hvor de befinder sig. Kør f.eks. rundt i nærheden af virksomheden eller i områder, hvor målgruppen typisk færdes. Det er en god undskyldning for at lufte fælgene! Du kan også benytte makeoveren til at få andet lavet på bilen. Læs mere om tilbud på autoportalen.

Hjælp på anden vis

Udover at reklamere på din bil er der også mange andre måder, hvorpå du kan hjælpe din ven med at markedsføre sin virksomhed. Du kan fx dele virksomheden på dine sociale medier. Hvis din ven har en virksomhedsside, kan du hjælpe ved at dele opslag og sprede budskabet til dit netværk.

Mund-til-mund markedsføring er desuden en af de mest effektive måder at markedsføre en virksomhed på. Anbefal virksomheden til dine venner og familie, hvis de skulle have brug for de ydelser, som din vens virksomhed tilbyder. Din ven vil uden tvivl værdsætte din indsats!