Brug lidt tid på research inden du vælger webhotel

Der er en del ting, der skal være styr på, når du skal lave et nyt website. Selvfølgelig skal du have en plan for, hvad formålet er med dit site, og hvordan det skal udføres. Men der er også noget teknik, der skal på plads. Blandt andet skal der købes et webhotel, og det skal selvfølgelig være det bedste af slagsen ud fra jeres behov.

Et webhotel

Det er noget, du bare skal have, når du skal have nyt website. Altså et webhotel. Et sted på en server, hvor du fysisk kan have de filer, der udgør dit website. Derefter skal domænenavnet, der er købt, pege på det sted, hvor de filer er placeret. Et webhotel er dog ikke bare et webhotel. Der findes hoteller med forskellige funktioner, så det gælder om at finde de rette.

Forskellige funktioner

Forskellige webhoteller kan forskellige ting. Du skal derfor finde det hotel, der passer til jeres ønsker. I nogle hoteller har du mulighed for at få tilknyttet emailadresser, der er forskeligt med plads i de forskellige webhoteller, og der findes forskellige funktioner om sikkerhed og backup i de enkelte webhoteller. Og så er prisen forskellig fra webhotel til webhotel.

Får styr på jeres behov

Når du skal beslutte dig for hvilket webhotel, der er en god ide til jeres nye website, så skal du først og fremmest gøre jeres behov klart. Altså analysere hvad jeres webhotel skal kunne og så få det beskrevet, også ud fra en fremtidsplan. Derefter skal der laves noget research, så I kan find det bedste webhotel til dine behov.

Skal der være WordPress?

Rigtig mange bygger og styrer deres website via WordPress. Er det jeres plan, skal I selvfølgelig have styr på at jeres website understøtter dette. For det er ikke alle webhoteller, der gør dette. Men gør det, så er det oftest ekstremt let at bruge og komme igang med at bygge jeres website.

Hvad er behovet for backup?

Der skal selvfølgelig tages backup af jeres website. Spørgsmål er, hvor ofte der er brug for dette. Det er også en parameter, du skal tænke over, inden du beslutter dig for hvilket website, du skal købe. For der er nemlig forskel på dette område. Sker der ikke de store forandringer på dit site, så er der ikke grund til at tage backup så ofte. Dette kan nemlig også have indflydelse på prisen på dit webhotel.